Estàs a: > > Alumni analitzarà l´impacte de la Reforma Luterana a València en un passeig per la ciutat

Alumni analitzarà l´impacte de la Reforma Luterana a València en un passeig per la ciutat

Sant Esteve_Lutero

Sant Esteve_Lutero

Dins del cicle ´València, per dins i per fora´, els Alumni recordaran històries de llibres prohibits, d´humanistes reformistes i l´impacte a la nostra terra de l´esperit de la Reforma. La passejada prevista per a l´1 de novembre té la inscripció oberta. Inclou en el preu el tiquet i l´esmorzar.

La concentració serà a les 10 hores a la Plaça del Patriarca per a visitar espais com la Universitat, el Patriarca, Sant Esteve i la façana barroca de la Seu, llocs on es va viure l´esperit de la Reforma i la posterior Contrareforma.

A martellades feia filosofia Nietzsche i a martellades va començar la Reforma alemanya: un 31 d’octubre de 1517 un frare agustinià, Martí Luter, publicava a cops de martell sobre la porta de l’església del Palau de Wittenberg les 95 tesis contra les indulgències papals.

Mai un text tan tècnic (teològicament parlant) provocaria un trasbalsament tan profund en la vida política i espiritual dels pobles d’Europa.

Tota la visita serà guiada per l´especialista en belles arts Enric M. Català. Els Alumni han de recordar que la inscripció s´ha de realitzar directament telefonant a Fil per Randa (961 25 53 78 / 662 30 20 85) o des de la seua web (www.fil-per-randa.com) i que s´ha de portar el carnet per accedir al descompte.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 d'Octubre de 2017
Publicat en: Noticies, Agenda, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar