Estàs a: > > L’OPAL organitza un taller gratuït sobre selecció de personal

L’OPAL organitza un taller gratuït sobre selecció de personal

Logo OPAL

Logo OPAL

L’OPAL ofereix als seus usuaris la possibilitat de participar gratuïtament en un procés de selecció fictici i millorar així les competències per a l’ocupabilitat d’estudiants i titulats de la Universitat. Els candidats podran triar entre tres processos de selecció diferents: tècnic o tècnica de recursos humans, de projectes de cooperació internacional i operador o operadora de teleassistència de persones dependents.jpg
L'OPAL ofereix als seus usuaris la possibilitat de participar gratuïtament en un procés de selecció fictici i millorar així les competències per a l'ocupabilitat d'estudiants i titulats de la Universitat de València. Els candidats podran triar entre tres processos de selecció diferents: tècnic o tècnica de recursos humans, tècnic o tècnica de projectes de cooperació internacional i operador o operadora de teleassistència de persones dependents.

El taller té per objectiu desenvolupar les competències per a l'ocupabilitat dels estudiants i titulats de la Universitat, amb l'adquisició de coneixements sobre el procés de selecció personal i la manera com han d'afrontar les diferents proves que es poden trobar, com ara el sedàs curricular, les entrevistes, els tests, les dinàmiques grupals i les proves situacionals, entre altres.

El taller s'estructura en tres fases. La primera, consistent en una presentació teòrica del procés de selecció de personal, va ser el passat mes de desembre. La segona respon al procés de selecció fictici i s'ha celebrat els dies 8, 23 i 28 de gener. En aquesta fase, els alumnes passaran com a candidats per un procés fictici de selecció i, segons les seues competències i l'ajust al perfil del lloc, podran passar per totes les fases o ser eliminats abans d'arribar al final. En la tercera i última fase, que serà el 7 de febrer, l'equip de seleccionadors proporcionarà feedback individualitzat a cadascú dels alumnes sobre els punts forts que han observat i també sobre possibles àrees de millora amb vista a potenciar la seua ocupabilitat.

El taller està obert als estudiants i titulats de la Universitat de València, que hauran de donar-se d'alta en l'OPAL en cas que no ho estiguen encara i assistir a la totalitat de les activitats que conformen el taller, especialment a la segona fase, moment en què els seleccionadors realitzaran les diferents proves.

Entre altres avantatges, els participants en el taller gaudiran d'assessorament gratuït, participaran en un procés de selecció que els prepararà en les competències de cara a un procés real i obtindran un feedback sobre el seu acompliment en el procés.

Podrà participar un màxim de trenta-sis persones: dotze per cada procés de selecció fictici. Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a la professora responsable del taller, Amparo Caballer, professora titular del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València, a l'adreça ampacaballer@gmail.com. Per a més informació, consulteu el document adjunt.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 29 de Gener de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar