Concert de Nadal al Campus de Burjassot-Paterna
Estás en: > > Concert de Nadal al Campus de Burjassot-Paterna

Concert de Nadal al Campus de Burjassot-Paterna

El Campus de Burjassot-Paterna es vesteix de Nadal el 21 de desembre. Eixe divendres, a les 13 hores, se celebrarà un nou Concert de Nadal, a càrrec de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, sota la dirección d’Hilari Garcia, que tindrà lloc a la Sala Charles Darwin. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat a la capacitat de la sala.jpg
El Campus de Burjassot-Paterna es vesteix de Nadal el 21 de desembre. Eixe divendres, a les 13 hores, se celebrarà un nou Concert de Nadal, a càrrec de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, sota la dirección d'Hilari Garcia, que tindrà lloc a la Sala Charles Darwin. L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

Enguany, la Universitat de València ha creat una FILA ZERO de suport a la Casa de la Caritat de València. Així, els assistents als concerts de Nadal poden fer aportacions en el compte de Bankia 2038 9651 60 6400000520.

El cicle Concerts de Nadal 2012 està organitzat per la Universitat de València i el Patronat d'Activitats Musicals de la seua Fundació General, i compta amb el patrocini del Santan.

Programa complet en el document adjunt.


Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 11 de Diciembre de 2012
Published in: Agenda, Principal, OFUV

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar