Estàs a: > > Concert de Nadal a Gandia, a càrrec del Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica

Concert de Nadal a Gandia, a càrrec del Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica

Quintet de Vent. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Quintet de Vent. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

L’Església de les Escoles Pies de Gandia ha acollit aquest dimecres, 19 de desembre, el concert de Nadal 2012, organitzat pel Centre Internacional de Gandia (CIG) de la Universitat de València. El concert, gratuït i obert al públic, ha anat a càrrec del Quintet de Vent de l´Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, format per Gracia López (flauta), Eduardo Betes (clarinet), Sergio Martínez (oboè), Javier Biosca (fagot) i Carles Lizondo (trompa).jpg
L'Església de les Escoles Pies de Gandia ha acollit aquest dimecres, 19 de desembre, el concert de Nadal 2012, organitzat pel Centre Internacional de Gandia (CIG) de la Universitat de València. El concert, gratuït i obert al públic, ha anat a càrrec del Quintet de Vent de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, format per Gracia López (flauta), Eduardo Betes (clarinet), Sergio Martínez (oboè), Javier Biosca (fagot) i Carles Lizondo (trompa).

Aquest quintet naix amb l'objectiu d'abordar el repertori per a quintet de vent, com part del projecte de formació contínua dels membres de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. L'edat mitjana dels seus components és de vint anys i la majoria d'ells compaginen els seus estudis universitaris amb els de grau superior de Música al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, on estudien música de cambra amb Carolina Lluch.

Pel que fa al programa que han interpretat a Gandia, la primera part ha estat integrada pel Quintet opus 56 número 1 en si bemoll major de Franz Danzi i l'obra Cinc danses antigues hongareses del segle XVII del compositor Ferenc Farkas.

La segona part ha constat de Tres peces breus de Jacques Ibert, Three Moods for woddwind quintet d'Andrej Rubstov i, finalment, White Christmas d'Iving Berlin amb arranjaments d'Eduardo Betes.


Data d'actualització: 20 de Desembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar