Estàs a: > > Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València estrena nova web

Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València estrena nova web

Nova interfície de la web

Nova interfície de la web

El col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València estrena nova web. Aquesta ja està adaptada a l’entorn web de la Fundació General de la Universitat, així com el seu gestor de continguts web. D´aquesta manera, Amics i Antics Alumnes, que ara es troba en la URL http://www.uv.es/amics, se suma, amb la Fundació General, a la imatge corporativa de la Universitat.jpg
El col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València estrena nova pàgina web. Aquesta ja està adaptada a l'entorn web de la Fundació General de la Universitat, així com el seu gestor de continguts web. Així, Amics i Antics Alumnes, que ara es troba en la URL http://www.uv.es/amics, se suma, juntament amb la Fundació General, a la imatge corporativa de la Universitat.

D'una banda, la web d'Amics i Antics Alumnes ha millorat, amb aquests canvis, la seua interfície i resulta així més visible, específica i accessible. D'altra banda, amb el nou gestor, s'ha optimitzat la usabilitat del web.

Els usuaris troben en la home una pàgina d'inici amb les darreres notícies produïdes pel col·lectiu, que incorpora com a novetat una agenda amb el calendari d'activitats. El menú, situat en la part superior del web, està format per la presentació d'Amics i Antics Alumnes, amb un històric des de la creació del col·lectiu, pertanyent a la Feació d'Associacions d'Amics i Antics Alumnes d'Espanya: Alumni Espanya; avantatges i descomptes, on es descriuen els avantatges comuns a la comunitat universitària i els exclusius per als socis, amb un llistat de les empreses col·laboradores que ofereixen els seus productes amb un preu preferent -aquest darrer apartat, a més, es troba en una entrada específica amb les empreses classificades per sectors-; Fes-te Amic, per inscriure's com a soci o sòcia -amb la nova web, el procés d'inscripció es presenta millorat per tal de facilitar l'autogestió des de qualsevol lloc a través d'internet-, a més, s'ha incorporat un apartat per a resoldre les preguntes més freqüents; i per últim, ofereix les dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic...) del col·lectiu.

Entre altres novetats que presenta la web es troba la creació d'un accés específic als Cursos de Formació i els accessos directes a publicacions i serveis de la Universitat, com ara La Nau, el periòdic digital InfoUniversitat, la revista Mètode i La Tenda. Així mateix, manté fixes dues seccions: Sabies què?, des d'on el col·lectiu fa difusió de la seua tasca no sols dins del seu àmbit directe d'actuació, sinó també en els plànols nacional i internacional; i I tu què penses?, dedicada a la realització d'enquestes obertes.

Àrea privada i galeria d'imatges
La nova web compta amb un àrea privada des d'on els socis i sòcies poden accedir al seu compte personal d'Amics i Antics Alumnes. Amb la seua adreça electrònica i contrasenya poden actualitzar les seues dades personals, inscriure's en les diferents activitats, consultar el pagament de la quota i accedir al número de col·lectiu que correspon a Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València dins de les webs de les empreses col·laboradores.

D'altra banda, Amics i Antics Alumnes continua apostant per la galeria d'imatges. Una ferramenta, ara més accessible i atractiva, que serveix perquè els participants en les diferents activitats compartisquen les seues experiències mitjançant la publicació de les seues fotografies. Les fotos, que també poden ser de paisatges i monuments, s'han d'enviar per correu electrònic a amics@uv.es

Una adaptació progressiva
Com la web d'Amics i Antics Alumnes, ja navega el nou lloc del Patronat Martínez Guerricabeitia en la URL http://www.uv.es/cmg. D'aquesta manera, l'adaptació a l'entorn web de la Universitat de València per part de tots els serveis i patronats de la Fundació General serà progressiva i es farà al llarg del present curs acadèmic.

Data d'actualització: 27 de Desembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar