Estàs a: > > Monogràfic per a retre homenatge a Estellés: L’Horta de Burjassot-Godella

Monogràfic per a retre homenatge a Estellés: L’Horta de Burjassot-Godella

Alqueria de la Torre de Benicalap

Alqueria de la Torre de Benicalap

Amics i Antics Alumnes continua organitzant activitats dins del marc del monogràfic dedicat a l’escriptor i poeta valencià Vicent Andrés Estellés. En aquesta ocasió, es desplaça fins a l’Horta de Burjassot-Godella, la terra de l’intel·lectual, per conéixer el paranys per on caminava i s’inspirava el poeta. L’eixida serà el 26 de gener i el termini d’inscripció està obert des del dia 15 del mateix mes.jpg
Amics i Antics Alumnes continua organitzant activitats dins del marc del monogràfic dedicat a l'escriptor i poeta valencià Vicent Andrés Estellés. En aquesta ocasió, es desplaça fins a l'Horta de Burjassot-Godella, la terra de l'intel·lectual, per conéixer el paranys per on caminava i s'inspirava el poeta. L'eixida serà el 26 de gener i el termini d'inscripció està obert des del dia 15 del mateix mes.

La Ceramo de Benicalap era l'arc de triomf que saludava els qui arribaven amb el trenet a la gran ciutat. Les figues blanques de Burjassot i els versos d'Estellés es conjuminen per transitar un tauler de verds que tanca el molí de Godella, poble residencial i de pintors.

Els participants en aquesta activitat passejaran per l'horta seguint la sèquia per on caminava Estellés. Aquesta és la clau que obri tots els paisatges del poeta: l'horta del seu poble, Burjassot, i els carrers íntims de Benicalap. Tot allò, acompanyats pel guia Pau Marqués, professor de Literatura.

El preu de la visita és de 10 euros per als cinc primers que s'hi apunten i de 15 per a la resta. Inclou el viatge en tren i l'esmorzar. Els assistents s'hauran de concentrar a les 9 hores en l'estació de metro de Túria (Nuevo Centro).

Data d'actualització: 25 de Gener de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar