Estàs a: > > Cristina Soler i Maria Amparo Villén, guanyadores del sorteig de La Tenda

Cristina Soler i Maria Amparo Villén, guanyadores del sorteig de La Tenda

Nou material de papereria

Nou material de papereria

Cristina Soler, estudianta de Psicologia, i Maria Amparo Villén, treballadora del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, han estat premiades amb dos e-book Sony PRS-350 per La Tenda de la Universitat. Ambdues entraren en el sorteig que es va celebrar el passat mes de desembre entre els participants en una enquesta proposada per La Tenda amb la finalitat de conéixer l’opinió dels seus usuaris.jpg
Cristina Soler, estudianta de Psicologia, i Maria Amparo Villén, treballadora del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, han estat premiades amb dos e-book Sony PRS-350 per La Tenda de la Universitat. Ambdues entraren en el sorteig que es va celebrar el passat mes de desembre entre els participants en una enquesta proposada per La Tenda amb la finalitat de conéixer l'opinió dels seus usuaris.

La Universitat de València ha posat en marxa nous serveis per a l'estudiantat i per al personal de departaments i serveis a través de La Tenda, com ara el subministrament de materials de papereria que es troba al web http://www.uv.es/papereria. Així, el sondeig, consistent en una breu enquesta en línia, ha servit per acostar-se a l'opinió dels usuaris, qui han manifestat el seu parer i suggeriments.

Per a premiar la participació de l'estudiantat i del personal d'administració i serveis en l'enquesta, La Tenda de la Universitat ha sortejat dos e-books Sony PRS-350 que han recaigut sobre Cristina Soler, estudianta de Psicologia, i Maria Amparo Villén, treballadora del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

Per accedir al web de La Tenda, fes CLIC ACÍ.

Data d'actualització: 8 de Gener de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar