Estàs a: > > Cursos de piano, improvisació i direcció d’orquestra del PAM

Cursos de piano, improvisació i direcció d’orquestra del PAM

Els cursos es desenvoluparan entre gener i juny

Els cursos es desenvoluparan entre gener i juny

Ja està obert el termini per inscriure’s en els cursos que ofereix el Patronat d’Activitats Musicals (PAM) en el primer semestre de 2013. Es tracta de tres accions formatives convalidables per crèdits de lliure opció. L’estudiantat de la Universitat de València i els socis i sòcies d’Amics i Antics Alumnes gaudiran de descomptes en els preus. Més informació en el web www.uv.es/aam.

Ja està obert el termini per inscriure´s en els cursos que ofereix el Patronat d´Activitats Musicals (PAM) en el primer semestre de 2013. Es tracta de tres accions formatives, dues de les quals arriben enguany a la seua quarta i cinquena edició. Tots els cursos són convalidables per crèdits de lliure opció. L´estudiantat de la Universitat de València i els socis i sòcies d´Amics i Antics Alumnes gaudiran de descomptes en els preus. Més informació en el web del PAM: www.uv.es/aam

El programa de cursos del Patronat d´Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València es desenvoluparà de gener a juny de 2013 a través de tres cursos sobre piano, improvisació i direcció d´orquestra.

El primer, Interpretació pianística V, serà del 16 de febrer al 28 de juny. Impartit per Carles Marín, premi Mozarteum de Salzburg al millor solista de l´any 2008, en aquest curs s´analitzarà la partitura, es coneixeran els signes musicals en relació amb les diverses formes d´atac, es veuran les diferents formes d´utilitzar el pedal, i s´estudiarà el pes com a font de so i la memòria com a eina per a una interpretació musical correcta. Tot allò, amb la finalitat d´adquirir mètodes d´estudi per a obtindre un major rendiment, comprendre la relació íntima entre l´orella i el pedal, aprendre la importància de la respiració en el piano i estudiar mètodes per a la memorització del repertori, entre altres objectius.

En abril, del 5 al 14, s´impartirà el curs Atreveix-te a improvisar!, a càrrec de la violinista Heidi Erbrich. En aquesta acció formativa, l´alumnat aprendrà a improvisar amb total llibertat per descobrir, així, una nova manera de comunicar-se a través de la música. I és que la improvisació lliure és la més pura i suposa la forma més intensa de fer música, que compta només amb l´orella i el bon judici musical de l´artista per salvar qualsevol actuació. Aquest curs servirà també per ajudar a superar el pànic escènic als músics i a no ser tan dependent de les partitures.

L´últim dels cursos, Masterclass de direcció d´orquestra IV, es realitzarà de l´11 al 13 de maig i estarà dirigit per Yaron Traub, director titular i artístic de l´Orquestra de València. Amb aquest curs, es pretén millorar la tècnica de direcció aplicada amb orquestra dels alumnes, partint de l´es

Documents adjunts:
Data d'actualització: 5 d'Abril de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar