Estàs a: > > Un concert en homenatge a les dones tanca la programació musical d´hivern, hui a La Nau

Un concert en homenatge a les dones tanca la programació musical d´hivern, hui a La Nau

Imatge del cartell del cicle de concerts

Imatge del cartell del cicle de concerts

Hui dimecres, 27 de març, a les 19:30 hores, la Capella de la Sapiència de La Nau acollirà una audició especial per a retre homenatge a les dones, amb les intèrprets Ángela Edo (violoncel), Adriana Ruiz (contrabaix) i KeyHikichi (piano). Amb aquest concert, l´Aula de Música tanca la programació d´hivern. L´entrada és lliure i està limitada a la capacitat del recinte.

Hui dimecres, 27 de març, a les 19:30 hores, la Capella de la Sapiència de La Nau acollirà una audició especial per a retre homenatge a les dones, amb les intèrprets Ángela Edo (violoncel), Adriana Ruiz (contrabaix) i KeyHikichi (piano). Amb aquest concert, l´Aula de Música tanca la programació d´hivern, al llarg de la qual s´han fet setze concerts de cambra en diversos auditoris universitaris: la Capella de la Sapiència de La Nau, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic. L´entrada és lliure i està limitada a la capacitat del recinte. 

Aquest últim és un concert especial que ret homenatge a les dones en el marc de les activitats per la igualtat que s´han fet en març a la Universitat. Així, en la Capella de la Sapiència s’escoltaran obres de D. Dragonetti, G. Bottesini i A. Glazunov, entre altres compositors.

En els programes dels Concerts d´Hivern s´ha tractat de seguir una línia de suport a la música valenciana recuperant compositors del nostre àmbit, però també les figures clau de la història de la música, com ara L. van Beethoven, R. Schumann, J. Brahms, G. F. Handel, C. Debussy, G. Fauré, etcètera.

Més informació ACÍ 

La programació completa es pot consultar en el document que s´adjunta baix.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Març de 2013
Publicat en: Música, Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar