Estàs a: > > El Centre Internacional de Gandia organitza els Cursos d’Hivern per a la setmana de l’11 al 15 de febrer

El Centre Internacional de Gandia organitza els Cursos d’Hivern per a la setmana de l’11 al 15 de febrer

Logo del CIG-UV

Logo del CIG-UV

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) organitza una nova edició dels Cursos d’Hivern, amb una temàtica variada que va des dels escacs fins la sexualitat en les persones majors. La matrícula haurà de formalitzar-se entre el 21 i el 25 de gener. L’oferta inclou tres cursos i tres tallers que estan adreçats al públic en general. Els cursos poden ser convalidats per un i dos crèdits de lliure opció, segons la duració de cadascun.jpg
El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) organitza una nova edició dels Cursos d'Hivern, amb una temàtica variada que va des dels escacs fins la sexualitat en les persones majors. La matrícula haurà de formalitzar-se entre el 21 i el 25 de gener. L'oferta inclou tres cursos i tres tallers que estan adreçats al públic en general. Els cursos poden ser convalidats per un i dos crèdits de lliure opció, segons la duració de cadascun.

La setmana de l'11 al 15 de febrer el CIG-UV acull una altra edició dels Cursos d'Hivern que inclou tres cursos i tres tallers amb una durada de 20 i 10 hores, respectivament.

Pel que fa als cursos, la proposta inclou tres opcions: Autoestima, benestar i salut, a càrrec del professor de Psicologia Bàsica de la Universitat de València, Juan Carlos Pastor; Passejos romans pel Barroc, organitzat pel catedràtic d'Història de l'Art de la Universitat de València i acadèmic de la Real de San Carlos, i per Mercedes Gómez-Ferrer, professora d'Història de l'Art de la Universitat de València; i, per últim, Emprenedoria social i banca ètica. Alternatives socialment responsables davant la crisi econòmica, amb el catedràtic d'Organització d'Empreses de la Universitat de València Joan Ramon Sanchis i la professora de Dret del Treball Maria Belén Cardona.

Quant als tallers, l'oferta formativa integra també tres possibilitats: Escacs, teoria i pràctica del joc-ciència, impartit pel professor de Lògica i Filosofia de la Ciència de la Universitat de València, Vicent Claramonte; Aproximació a l'òpera mitjançant l'audició, amb la professora de Didàctica de l'Expressió Musical de la Universitat de València, Ana María Botella; i, finalment, La sexualitat en les persones grans, coordinat pel doctor Vicent Bataller, sexòleg.

Els interessats hauran de matricular-se a les oficines del CIG, al carrer Tossal número 8 de Gandia, o bé mitjançant la pàgina web http://www.ciguv.es. En aquesta web també es pot ampliar informació sobre aquestes propostes, horaris, preus, etcètera.

Tota la informació detallada sobre els cursos, en el document adjunt a continuació.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 18 de Gener de 2013
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar