Estàs a: > > I Trobada Internacional Joves i Nous Mitjans de Comunicació Europeus

I Trobada Internacional Joves i Nous Mitjans de Comunicació Europeus

(La Pobla de Vallbona, València, 7-9 de maig de 2009)

Joves, professionals de la informació i experts en comunicació de tota Europa es reuniran a La Pobla de Vallbona del 7 al 9 de maig per a parlar de les noves vies de comunicació europees i del paper dels joves professionals de la informació.

El Centre de Documentació Europea de la Universitat ha col·laborat amb l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la web TV europea Europocket Televisió, per a organitzar aquesta primera trobada internacional ‘Joves i Nous Mitjans de comunicació Europeus'. 

Una cita internacional dirigida a estudiants de Ciències de la Informació i de Comunicació Audiovisual, professionals, i a tots els joves interessats en les noves tecnologies de la comunicació sota el lema: ‘Pren la iniciativa. Crea'l tu mateix'. Quin és el paper dels mitjans de comunicació en la construcció d'Europa?, Com transmetre una informació comprensible, eficaç, contrastada i freqüent? o Com crear un "mitjà europeu" que transmeta realment en clau europea i que no "adapte" freqüentment les seues notícies a la situació nacional? Aquestes són algunes de les preguntes que centraran part dels debats d'aquesta conferència que conta amb el suport de la Comissió Europea, la Generalitat Valenciana, diverses universitats espanyoles i dues de les associacions de joves periodistes mes importants d'Europa "European Youth Press" i "European Youth Forum".

Més informació: http://www.neweuropeanmedia.eu/

Data d'actualització: 11 de Maig de 2009

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar