Estàs a: > > Recital de Poesia, a la Universitat de Valčncia-Centre de Gandia

Recital de Poesia, a la Universitat de Valčncia-Centre de Gandia

El professor de Literatura Jesús Peris

El professor de Literatura Jesús Peris

Les instal·lacions de la Universitat de Valčncia-Centre de Gandia han acollit el 23 de gener una Trobada de Poetes organitzada pel professor de Literatura de la Universitat de Valčncia, Jesús Peris. Han llegit el seus textos poetes vinculats, d’una manera o d’altra, a la Universitat. Entre ells, alguns coneguts com ara Manel Marí o Bibiana Collado, amb poemaris premiats com ‘Patrimoni dels dies’ o ‘Esquerda’, respectivament.jpg
Les instal·lacions de la Universitat de València-Centre de Gandia han acollit el 23 de gener una Trobada de Poetes organitzada pel professor de Literatura de la Universitat de València, Jesús Peris. Han llegit el seus textos poetes vinculats, d'una manera o d'altra, a la Universitat. Entre ells, alguns coneguts com ara Manel Marí o Bibiana Collado, amb poemaris premiats com Patrimoni dels dies o Esquerda, respectivament. 

D'altres, com Fran Garcerà o Merche Ribas, són joves poetes emergents després de la publicació del volum conjunt La calle de las impertinencias. També hi han participat poetes que ara comencen a donar els seus passos en aquest món, com Fernando Daniel Bruno o Raúl Molina. Junt a ells, el professor de Literatura de la Universitat dels Majors, Jesús Peris Llorca, qui ha donat pas a alguns dels seus estudiants de Gandia, com Vicent Vallés.

 


Data d'actualització: 24 de Gener de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar