Estàs a: > > Alumni UV coneix els pintors renaixentistes a partir de l’evolució estilística dels Masip

Alumni UV coneix els pintors renaixentistes a partir de l’evolució estilística dels Masip

Claustre Ambaixador Vich

Claustre Ambaixador Vich

L’evolució estilística dels Masip és el tema que ocuparà l’agenda dels Alumni que s’inscriguen en l’activitat ‘València, per dins i per fora: Els Masip. Pintors renaixentistes. Vicent Masip, Joan de Joanes i Vicent Joanes’, programada per al dia 11 de novembre i que inclou la visita a museus i edificis del patrimoni històric valencià. El termini d’inscripció està obert.

A les 9:45 hores està convocada la concentració a la porta del Museu de Belles Arts. Des d’ací, el grup recorrerà el Museu Sant Pius V per a gaudir de l’obra exposada i del claustre del Palau de l’Ambaixador Vich, l’Església de Sant Nicolau, l’Església de la Companyia de Jesús i el Museu del Patriarca.

En base a les investigacions sobre els tres pintors (Vicent Masip, Joan de Joanes i Vicent Joanes), es manegen noves dades i noves assignacions que permeten conéixer millor el taller i l’obra d’aquests artistes, però sobretot la seua importància dins de la iconografia religiosa occidental a partir de la creació de models pictòrics que encara hui romanen presents en la religiositat popular i l’imaginari col·lectiu.

La visita, guiada per Toni Llibrer, professor d’Història de l’Art, té un preu de 15 euros i inclou l’esmorzar. Els Alumni han de recordar que la inscripció s’ha de realitzar directament telefonant a l’agència Fil per Randa Viatges, organitzadora de l’excursió, (961 25 53 78 / 662 30 20 85) o des de la seua web (www.fil-per-randa.com) i que s’ha de portar el carnet per accedir al descompte.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 9 de Novembre de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar