Estàs a: > > Ruta agroalimentària per la cultura de l’oli amb Alumni UV

Ruta agroalimentària per la cultura de l’oli amb Alumni UV

Tast doli. Foto: Turiart.

Tast doli. Foto: Turiart.

Alumni UV ha obert una nova secció dins de la seua programació d’activitats: rutes agroalimentàries. La primera ruta consistirà en una immersió en la cultura de l’oli: des dels camps d’oliveres, on fins i tot colliran olives, fins a l’almàssera, on té lloc el procés de fabricació de l’oli d’oliva verge. L’eixida serà el dia 18 de novembre i el període d’inscripció ja està obert a través de l´agència Turiart.

L’excursió inclou un tast guiat d’oli per a conéixer els sabors i les olors segons les varietats, i un passeig pel paratge natural del Sargal amb una guia local que els mostrarà jaciments arqueològics del paleolític, la torre islamicomoderna del Riu, les coves de Gallur i les coves del Sargal.

Cal inscriure-s’hi a través de Turiart amb un e-mail a reservas@turiart.com o telefonant al 96 352 07 72. El preu és de 60 euros amb bus i de 50 sense bus, i inclou el tast de productes, el dinar, el transport i guia acompanyant.

Les persones participants estan convocades a les 9 hores, al carrer Xàtiva, a l’altura de l’IES Lluís Vives, junt a la parada del metro. Els Alumni han de portar el carnet per a gaudir del descompte.

+Info: www.turiart.com

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Novembre de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar