Estàs a: > > Alumni UV gaudeix del parc arqueològic El Molón de Camporrobles, un panorama d’altura

Alumni UV gaudeix del parc arqueològic El Molón de Camporrobles, un panorama d’altura

El Molón de Camporrobles. Foto: Fil per Randa Viatges.

El Molón de Camporrobles. Foto: Fil per Randa Viatges.

El dia 26 de novembre està prevista l’eixida ‘El parc arqueològic. El Molón de Camporrobles’, dins del cicle ‘Terres i taules. Panorames d’altura’, d’Alumni UV. El Molón és un gran tossal llarguerut i estructurat del qual despunta la central on es troba un interessant parc arqueològic.

Els participants podran eixir en bus des de Nuevo Centro, a les 8 hores, i des de Xest, mitja hora més tard. En arribar, faran una passejada rural de dos hores i sis quilòmetres, amb dificultat baixa. Visitaran el conjunt arqueològic, del qual destaca el sistema defensiu, les cisternes rupestres preromanes, l’assentament medieval, les seues defenses i la presència d’una mesquita. El dinar és opcional i, per la vesprada, s’acostaran a Requena per a conéixer els seus racons més recòndits. Acompanyarà l’eixida l’arqueòleg Xavi Vidal.

És una activitat organitzada per l’agència Fil per Randa Viatges i cal inscriure-s’hi per telèfon (961 25 53 78 / 662 30 20 85) o des de la seua web (www.fil-per-randa.com). Els Alumn han de portar el carnet per accedir al descompte.

El preu és de 25 euros i inclou el tiquet i el bus. En cas que hi haja tiquets d´entrada que calga abonar, no estan inclosos en aquest preu.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 22 de Novembre de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar