Estàs a: > > La Universitat presenta a Gandia l’exposició ´El patrimoni cultural valencià´

La Universitat presenta a Gandia l’exposició ´El patrimoni cultural valencià´

L´exposició sobre Patrimoni Cultural a Gandia

L´exposició sobre Patrimoni Cultural a Gandia

Fins el passat 23 de novembre es va poder visitar a Gandia la mostra ´El patrimoni cultural valencià´, produïda pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial. Aquesta exposició tenia com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic i històric del qual gaudeix la societat valenciana.

Prenent com a punt de partida la publicació ´Atlas del patrimonio cultural valenciano´ (Universitat de València, 2011), a través dels 36 plafons que componien la mostra, s’abordava des del Paleolític fins a les festes catalogades d’interés, passant per l’arquitectura militar, l’art o els paisatges, entre moltes altres manifestacions patrimonials.

En la seua elaboració hi va participar una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València i es va comptar amb el patrocini de Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

L’exposició es va exhibir a la planta baixa de la seu del Centre de Gandia de la Universitat de València al carrer Tossal.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Novembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar