Estàs a: > > Cinc clàssics composen el cartell del cicle de Cineclub a Gandia

Cinc clàssics composen el cartell del cicle de Cineclub a Gandia

Cartell del film de Jiri Menzel

Cartell del film de Jiri Menzel

La Casa de Cultura de Gandia acull un nou cicle de Cineclub, organitzat per la Universitat de València-Centre de Gandia i dirigit pel crític de cinema Adolfo Bellido. El cicle inclou la projecció de cinc pel·lícules fins al 15 de maig. Després de la projecció de cada film (17 hores) hi haurà un debat-xerrada amb el públic assistent.jpg

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós acull un nou cicle de Cineclub, organitzat per la Universitat de València-Centre de Gandia i dirigit pel crític de cinema Adolfo Bellido. El cicle inclou la projecció de cinc pel·lícules fins al 15 de maig. Després de la projecció de cada film (17 hores) hi haurà un debat-xerrada amb el públic assistent.

En concret, es tracta de les pel·lícules Trenes rigurosamente vigilados (Jiri Menzel, 1966), Mi desconfiada esposa (Vincente Minnelli, 1957), El hombre vestido de blanco (Alexan Mackendrick, 1651), La escapada (Dino Risi, 1962) i La rosa púrpura de El Cairo (Woody Allen, 1985). L´activitat consisteix en la projecció i un debat-xerrada posterior, que començarà tots els dies a les 17 hores.

L´activitat està restringida a les persones que prèviament s´hagen matriculat.

Podeu veure el cartell del Cineclub en el document que s´adjunta a continuació.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 20 de Març de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar