Estàs a: > > Projecció del film ‘Trenes rigurosamente vigilados’, en el Centre Internacional de Gandia

Projecció del film ‘Trenes rigurosamente vigilados’, en el Centre Internacional de Gandia

Cartell del film de Jiri Menzel

Cartell del film de Jiri Menzel

La pel·lícula 'Trenes rigurosamente vigilados' (1966), del cineasta suec Jiri Menzel, inaugura el cicle de Cineclub aquest dimecres, 30 de gener, que organitza la Universitat de València-Centre de Gandia i que enguany dirigeix el crític de cinema Adolfo Bellido. El cicle està format per cinc pel·lícules que es projectaran fins al 15 de maig. Aquesta activitat està restringida a les persones que prèviament s’hagen matriculat.jpg
La pel·lícula Trenes rigurosamente vigilados (1966), del cineasta suec Jiri Menzel, inaugura el cicle de Cineclub aquest dimecres, 30 de gener, que organitza la Universitat de València-Centre de Gandia i que enguany dirigeix el crític de cinema Adolfo Bellido. El cicle està format per cinc pel·lícules que es projectaran fins al 15 de maig. Aquesta activitat està restringida a les persones que prèviament s'hagen matriculat.

El film suec està basat en una novel·la homònima de l'escriptor Bohumil Hrabal, on es narra la història d'un jove que treballa en una estació ferroviària de Txecoslovàquia, en aquell moment ocupada per l'Alemanya nazi de la Segona Guerra Mundial. La pel·lícula es va filmar íntegrament a Praga.

Més informació sobre el cicle, en el document adjunt a continuació.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 28 de Gener de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar