Estàs a: > > Projecció de ‘La escapada’, de Dino Risi

Projecció de ‘La escapada’, de Dino Risi

La escapada (Dino Risi, 1962)

La escapada (Dino Risi, 1962)

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, a Gandia, acull el 17 d´abril una nova projecció del cicle de cinema Cineclub, que ha organitzat la Universitat de València-Centre de Gandia, amb la direcció del crític de cinema Adolfo Bellido. Es tracta de la pel·lícula ´La escapada´, de l’italià Dino Risi, realitzada en l’any 1962. La projecció del film començarà a les 17 hores i, a continuació, hi haurà un debat-col·loqui.jpg

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, a Gandia, acull el 17 d´abril una nova projecció del cicle de cinema Cineclub, que ha organitzat la Universitat de València-Centre de Gandia, amb la direcció del crític de cinema Adolfo Bellido. Es tracta de la pel·lícula La escapada, de l´italià Dino Risi, realitzada en l´any 1962. La projecció del film començarà a les 17 hores i, a continuació, hi haurà un debat-col·loqui.

Risi compta en aquesta pel·lícula amb un repart integrat per Vittorio Gassman, Jean-Louis Trintignant, Catherine Spaak i Claudio Gora, entre altres. En aquest film, el cineasta conta la història de dos amics -un, extrovertit i simpàtic, amant de la festa, i un altre, un estudiant tímid- quan eixen un dia de vacances fora de Roma. Aquesta experiència canviarà la vida del segon i el viatge, finalment, adoptarà un caire inesperat.

L´activitat està restringida a les persones que prèviament s´hagen matriculat. Més informació sobre el cicle, en el document adjunt a continuació.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 20 de Març de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar