Estàs a: > > El cinema de Woody Allen arriba a Gandia amb la projecció de ‘La rosa púrpura de El Cairo’

El cinema de Woody Allen arriba a Gandia amb la projecció de ‘La rosa púrpura de El Cairo’

La rosa púrpura de El Cairo (1985)

La rosa púrpura de El Cairo (1985)

El saló d’actes de la Casa de la Cultura de Gandia acull el 15 de maig, a les 17 hores, la projecció de la pel·lícula ‘La rosa púrpura de El Cairo’, dirigida per Woody Allen el 1985. Aquesta activitat s’emmarca dins del cicle de cinema Cineclub, organitzat per la Universitat de València-Centre de Gandia i dirigit pel crític Adolfo Bellido. Amb Allen, el cicle acomiada aquesta temporada de cinema clàssic.jpg
El saló d'actes de la Casa de la Cultura de Gandia acull el 15 de maig, a les 17 hores, la projecció de la pel·lícula La rosa púrpura de El Cairo, dirigida per Woody Allen el 1985. Aquesta activitat s'emmarca dins del cicle de cinema Cineclub, organitzat per la Universitat de València-Centre de Gandia i dirigit pel crític Adolfo Bellido. Amb Allen, el cicle acomiada aquesta temporada de cinema clàssic.

Són els anys de la Gran Depressió als Estats Units. Cecilia és la protagonista, una cambrera de Nova Jersey que troba com a fugida el cinema. La seua pel·lícula favorita és La rosa púrpura de El Cairo. Un dia, el protagonista de la pel·lícula veu a Cecilia a través de la gran pantalla i ix d'aquesta per a trobar-se amb l'espectadora i conéixer-la.

L'activitat està restringida a les persones que prèviament s'hagen matriculat. Més informació sobre el cicle, en el document adjunt a continuació.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 29 de Gener de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar