Estàs a: > > Cinquena edició del Premi Uni-Proyecta al millor projecte emprenedor universitari

Cinquena edició del Premi Uni-Proyecta al millor projecte emprenedor universitari

Estudiants, a la Universitat

Estudiants, a la Universitat

El portal Universia, en col·laboració amb la Xarxa Universitària d’Assumptes Estudiantils (RUNAE), convoca la cinquena edició del Premi Uni-Proyecta. El guardó té dues categories: la primera, amb una dotació de 10.000 euros, al millor projecte emprenedor universitari; i la segona, amb una dotació de 5.000 euros, al millor projecte emprenedor universitari orientat a l’atenció de persones amb discapacitat.
El portal Universia, en col·laboració amb la Xarxa Universitària d'Assumptes Estudiantils (RUNAE), convoca la cinquena edició del Premi Uni-Proyecta. El guardó té dues categories: la primera, amb una dotació de 10.000 euros, al millor projecte emprenedor universitari; i la segona, amb una dotació de 5.000 euros, al millor projecte emprenedor universitari orientat a l'atenció de persones amb discapacitat.

Hi poden participar estudiants (o grups d'estudiants) matriculats en una universitat espanyola, membre de la CRUE, durant el curs 2012-13, que hagen elaborat i/o iniciat projectes empresarials, i també titulats (o grups de titulats) que hagen obtingut el títol en els dos cursos immediatament anteriors al curs acadèmic 2012-13 en una universitat espanyola membre de la CRUE.

També s'hi admetran participants que no tinguen els requisits anteriors, sempre que s'integren en un equip d'estudiants o titulats universitaris i no representen més del 33 per cent del total dels seus components.

Els projectes s'han de presentar abans de les 14 hores del 20 de febrer de 2013 al Registre General d'Entrada de la Universitat de València (avinguda Blasco Ibañez 13, València).

La documentació que cal presentar i les bases completes del concurs, fent CLIC ACÍ.

Data d'actualització: 5 de Febrer de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar