Estàs a: > > Hui comença la programació musical de primavera

Hui comença la programació musical de primavera

Guitarrista Javier Moya

Guitarrista Javier Moya

L´entrada a tots els concerts és lliure

Hui dimecres, dia 1 d'abril, començarà la programació musical de primavera de la Universitat de València. Al llarg d'aquest cicle es realitzaran dèsset concerts en diferents espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència, de La Nau, el Col·legi Major Lluís Vives, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic. L'entrada és sempre lliure i limitada a la capacitat del recinte.

El primer concert correrà a càrrec del guitarrista Javier Moya, que interpretarà peces de F. Tàrrega, I. Albéniz, L. Narváez, G. Sanz, entre altres autors. El concert s'inscriu en el cicle Música a la Capella que se celebra els dimecres a La Nau, a partir de les 19.30 hores.

Javier Moya

Nascut a Torelló (Barcelona), va iniciar a València la carrera de guitarrista amb E. Perona, i la va continuar posteriorment amb J. Pechuán, al Conservatori Superior de Música de València, on obtingué el títol de professor de guitarra. Va acabar els estudis superiors sota la direcció del catedràtic A. Galindo. Ha rebut classes de perfeccionament de famosos guitarristes com J. Tomás, J. L. Lopategui, D. Russell, M. Barrueco, R. Ausell, i Narciso Yepes.

El 1993 compongué la cançó que obtingué el segon premi en el Concurs de Cançons Vocacionals. Des d'aleshores ha registrat diverses obres per a guitarra, cançons i sintonies per a ràdio, i ha musicat poemes. Ha versionat, adaptat, arranjat i transcrit per a guitarra obres de J. S. Bach, N. Piovani. Lennon/Mc. Cartney, M. Oldfield, T. Jones i V. Morais, entre altres. També ha tocat en directe per a distintes cadenes de ràdio i televisió. Ha arranjat i compost cançons per a la companyia de dansa de T. Aparisi (premi Max d'Arts Escèniques 2007) i els ha acompanyat en directe. Actualment és mestre especialista en educació musical i realitza estudis de musicoteràpia. Toca en concert amb la guitarra Cecilia del prestigiós luthier valencià R. Sanchis Carpio.


Documents adjunts:
Data d'actualització: 6 d'Abril de 2009
Publicat en: Música

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar