Estàs a: > > València, per dins i per fora: El llinatge universal dels Borja

València, per dins i per fora: El llinatge universal dels Borja

Palau dels Borja, Corts Valencianes

Palau dels Borja, Corts Valencianes

València és una ciutat clau per a la carrera dels Borja. Els testimonis històrics que resten als seus carrers són objecte d’interés per a Alumni UV i, per això, el col·lectiu tornarà a visitar, el pròxim 24 de febrer, els llocs més emblemàtics i representatius d´aquesta família noble.

Els assoliments dels membres de la família Borja són tan sorprenents com admirables. La seua carrera començà amb Calixt III, qui va intervindre en la solución del cisma d´Occident. La seua vida (la del primer papa Borja) va ser austera i plena d´inquietuds culturals.

Tot això i altres fets històrics al voltant dels Borja aprendran els Alumni el pròxim 24 de febrer, de la mà d´Enric Català, expert en Belles Arts, amb qui recorreran la Catedral valenciana (el seu museu i la capella de Sant Francesc de Borja); la portada de l´església de Sant Nicolau; la Porta dels Ferros; el carrer dels Borja; i el Palau dels Borja, actual seu de les Corts valencianes.

La visita està organtizada per Fil per Randa Viatges i el termini d´inscripció romandrà obert des del dia 12 d´aquest mes. Té un preu de 15 euros que inclou els tiquets d´entrada i l´esmorzar.

La concentració està convocada a les 9:30 hores a la plaça de Manises i cal portar el carnet Alumni UV.

Inscripcions en el web: www.fil-per-randa.com

Documents adjunts:
Data d'actualització: 13 de Febrer de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar