Estàs a: > > La Sala Matilde Salvador puja el teló amb una obra sobre els problemes actuals de Grècia i Europa

La Sala Matilde Salvador puja el teló amb una obra sobre els problemes actuals de Grècia i Europa

Cartell obra Escena Eramus

Cartell obra Escena Eramus

L’Aula de Teatre del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València ha iniciat la programació teatral a la Sala Matilde Salvador (carrer Universitat, 2). Aquesta oferta variada de teatre està dirigida tant a la comunitat universitària com al públic en general i són muntatges de formacions valencianes poc comuns en circuits teatrals tradicionals pel seu caràcter experimental.
L'Aula de Teatre del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València ha iniciat la programació teatral a la Sala Matilde Salvador (carrer Universitat, 2). Aquesta oferta variada de teatre està dirigida tant a la comunitat universitària com al públic en general i són muntatges de formacions valencianes poc comuns en circuits teatrals tradicionals pel seu caràcter experimental.

Entre les més de trenta representacions programades, entre febrer i maig, hi ha obres dirigides per destacats professionals de l'escena valenciana, com ara Imma Sancho, Tono Berti, Ramon Moreno i Eva Zapico, entre altres.

A més, també pugen a l'escenari les propostes de tallers de teatre integrats per estudiants amb diverses nominacions i premis, és el cas d'Escena Erasmus de la Universitat de València (Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2011) i el Grupo de Teatro Griego Kosmos (Primer Premi en el Concurs Nacional de Grups de Teatre Grecollatí organitzat pel Ministeri d'Educació), entre altres guardons.

Totes les representacions seran a les 19:30 hores, a la Sala Matilde Salvador de La Nau i les entrades, lliures amb invitació, cal arreplegar-les des de dues hores abans del començament de l'obra a la consergeria del Centre Cultural La Nau.

La programació d'enguany ha començat aquest dimecres, 13 de febrer, amb un espectacle del grup Escena Erasmus titulat Y cambiamos de vida, dirigit per Josep V. Valero. Aquesta obra, protagonitzada per estudiants Eramus de la Universitat de València, és una reflexió sobre els problemes de la Grècia actual i, per tant, de l'Europa actual i de nosaltres, mitjançant textos i cançons gregues. Com a novetat, en acabar l'espectacle hi haurà una tertúlia debat amb el públic sobre l'argument d'una obra que parla de la societat actual. Aquest espectacle es tornarà a representar el pròxim divendres dia 15.

Tota la programació ACÍ.

Data d'actualització: 14 de Febrer de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar