Estàs a: > > Mig centenar d´estudiants, en la sisena edició de la Winter School Bernhard Wilpert

Mig centenar d´estudiants, en la sisena edició de la Winter School Bernhard Wilpert

Winter School 2012

Winter School 2012

Des de dilluns 18 de febrer, 50 estudiants de 21 països del món, participen en la fase presencial de la Winter School Bernhard Wilpert, organitzada pel Màster Erasmus Mundus de Psicologia del Treball i les Organitzacions WOP-P, que es desenvolupa a la Universitat de València-Centre de Gandia (CIG) fins a l’1 de març. L’objectiu d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals per al disseny d’intervencions en un context internacional.
Des de dilluns 18 de febrer, 50 estudiants de 21 països del món, participen en la fase presencial de la Winter School Bernhard Wilpert, organitzada pel Màster Erasmus Mundus de Psicologia del Treball i les Organitzacions WOP-P, que es desenvolupa a la Universitat de València-Centre de Gandia (CIG) fins a l'1 de març. L'objectiu d'aquesta Escola d'Hivern és el desenvolupament de competències professionals per al disseny d'intervencions en un context internacional.

En concret, es tracta d'alumnes provinents d'Alemanya, Canadà, Estats Units, Rússia, Brasil, Filipines, Etiòpia, Itàlia, Romania, Portugal, Sèrbia, Panamà, Eslovàquia, Holanda, Letònia, França, Croàcia, Colòmbia, Ucraïna, Luxemburg i Espanya. També participen estudiants de la San Jose State Universitity (EEUU) i el Florida Institute of Technology.

L'objectiu fonamental d'aquesta Escola d'Hivern és el desenvolupament de competències professionals (coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d'intervencions en l'àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. La formació en aquesta Joint Intensive Learning Unit del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals integrats per membres de diverses universitats i països; la segona té caràcter presencial en règim d'internat, i té lloc al Centre Internacional de Gandia; i la tercera comprén el treball final d'integració, realitzat a distància amb el suport de l'aula virtual de la Universitat de València.

Aquest màster s'imparteix pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra; París-Descartes i València) i amb la col·laboració de dues universitats no europees associades (Universidad de Brasilia a Brasil i la Universidad de Guelph a Canadà). Pel que fa a la coordinació s'hi encarreguen els professors de l'Institut d'Investigació IDOCAL (www.uv.es/idocal) i de la Universitat de València José M. Peiró, Isabel Rodríguez, Vicente Martínez-Tur i Esther Gracia, i d'altra banda, Vincent Rogard de la Universitat París-Descartes i Salvatore Zappalà de la Universitat de Bolonya.

Quant a l'equip de professors, aquest està format per prestigiosos investigadors, acadèmics i professionals, com Robert Roe (U. Maastricht, NL i president de la European Federation of Psychology Associations), Rob Briner (University of B

Data d'actualització: 25 de Febrer de 2013
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar