Estàs a: > > Jornada sobre Gènere i Igualtat: reptes i desafiaments actuals, a Gandia

Jornada sobre Gènere i Igualtat: reptes i desafiaments actuals, a Gandia

Cartell de la jornada

Cartell de la jornada

La Universitat de València-Centre de Gandia ha acollit dilluns, 4 de març, la jornada ´Gènere i igualtat: reptes i desafiaments actuals´, organitzada amb l’Ajuntament de Gandia. L’objectiu d’aquesta activitat és reflexionar i abordar el dret a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes des dels diferents àmbits on es veu reflectida la discriminació: familiar, laboral, política, educativa i empresarial.

La Universitat de València-Centre de Gandia ha acollit dilluns, 4 de març, de 9:30 a 13:30 hores, la jornada Gènere i igualtat: reptes i desafiaments actuals, organitzada conjuntament amb l´Ajuntament de Gandia. L´objectiu d´aquesta activitat és reflexionar i abordar el dret a la igualtat d´oportunitats entre dones i homes des dels diferents àmbits on es veu reflectida la discriminació: familiar, laboral, política, educativa i empresarial.

Pel que fa al programa, aquest ha inclòs una ponència a càrrec d´Esther Barberà, catedràtica de Psicologia i membre fundador de l´Institut Universitari d´Estudis de la Dona de la Universitat de València, i posteriorment una taula redona en la que s´ha abordat la igualtat des de diferents vessants, com l´educativa, la política o l´empresarial.

Més informació sobre el programa, en el document adjunt.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 8 de Març de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar