Estàs a: > > La Universitat de València ofereix a Gandia un curs sobre el disseny i desenvolupament d’un pla d’empresa

La Universitat de València ofereix a Gandia un curs sobre el disseny i desenvolupament d’un pla d’empresa

noticia_opal_sense_imatge

noticia_opal_sense_imatge

L’OPAL, l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València, ofereix a Gandia el curs ´Disseny, desenvolupament i presentació del pla d´empresa´, l’objectiu del qual és dotar als alumnes dels coneixements bàsics i les eines suficients per a presentar un pla d´empresa que resulte exitós.

El curs va dirigit als membres de la comunitat universitària i al públic en general, compta amb una duració de 30 hores i està reconegut amb tres crèdits ECTS.

A través de sis sessions, es donarà resposta a qüestions com quines són les necessitats que ha de cobrir el negoci propi o amb quines manques es pot trobar un nou empresari; quins són els avantatges competitius o els elements diferencials que cal remarcar per tal de destacar sobre la competència. A més, el curs treballarà sobre la consolidació d’una idea emprenedora, i sobre l’estructura i contingut que ha d’incloure el pla d’empresa per tal que la idea pròpia es convertisca en un negoci consolidat.

El curs es desenvoluparà els dies 26 i 27 de febrer i 5, 6, 12 i 13 de març en horari de 16 a 21 hores, al Centre de Gandia de la Universitat de València, ubicat al carrer Tossal.

MATRICULA´T

Data d'actualització: 16 de Febrer de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar