Estàs a: > > II Fira Virtual d´Ocupació de la Comunitat Valenciana

II Fira Virtual d´Ocupació de la Comunitat Valenciana

estudiants1

estudiants1

La Universitat de València a través d´OPAL organitza la II Fira Virtual d´Ocupació, entre els dies 4 al 10 de maig

Es tracta de la segona edició d'aquest projecte innovador que incorpora les noves tecnologies com a eina fonamental per a la recerca de treball. Aquesta fira on-line reprodueix l'ambient i els avantatges de les fires d'ocupació que fins ara ha organitzat la Universitat de València durant quatre anys però, proporcionant una comunicació entre les empreses i els universitaris les 24 hores al llarg d'una setmana completa, superant les barreres de la distància i del temps.

La II Fira Virtual d'Ocupació és tota una oportunitat perquè els estudiants de la nostra Universitat tingan al seu abast una oferta de treball a la qual poden accedir com a candidats, ja que poden presentar els seus perfils de forma totalment lliure.

En entrar a la pàgina de la fira, l'alumne pot realitzar directament un Test d'Orientació o pot navegar per les ofertes o entrar al stand d'informació on tindrà consells per a la recerca de treball. OPAL farà durant aquest dies assessorament on-line per mitjà del xat i, també utilitzant altres tecnologies com la vídeo conferència.

Per altra banda, en aquesta fira virtual, els estudiants, a més de visitar els stands de les empreses, podran parlar directament amb ells, amb micròfon o webcam o "xateant", inclús, algunes empreses poden fer proves de selecció.

La Fira Virtual té una durada d'una setmana, encara que la web estarà activa des del dia 28 d'abril al 3 de maig, amb un preregistre i informació sobre com navegar per la fira.

Para más información: www.Feriavirtualuv.com

Data d'actualització: 27 de Maig de 2009

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar