Estàs a: > > Viatge a la València íntima d’Estellés amb Amics i Antics Alumnes

Viatge a la València íntima d’Estellés amb Amics i Antics Alumnes

Vicent Andrés Estellés

Vicent Andrés Estellés

Amics i Antics Alumnes celebra en març la declaració de Vicent Andrés Estellés com a Escriptor de l’Any 2012 amb un recorregut per la València íntima del poeta valencià dissabte, 23 de març. Els assistents hauran d’acudir, a les 19 hores, a la plaça de la Mare de Déu, lloc de la concentració, per a encetar des d’ací un passeig pel nucli històric de la ciutat amb veu i música de ‘Duet de violins’ i l’actor Vicent Grande. Després, soparan en el restaurant de l’Octubre.

Amics i Antics Alumnes celebra en març la declaració de Vicent Andrés Estellés com a Escriptor de l’Any 2012 amb un recorregut per la València íntima del poeta valencià dissabte, dia 23. Els assistents hauran d’acudir, a les 19 hores, a la plaça de la Mare de Déu, lloc de la concentració, per a encetar des d’ací un passeig pel nucli històric de la ciutat amb veu i música de ‘Duet de violins’ i l’actor Vicent Grande. Després, soparan en el restaurant de l’Octubre.

Els versos d’Estellés acompanyaran aquesta eixida per a guiar els assistents per una ciutat perduda en el temps. Els llocs i els carrers que arraparen l’ànima del poeta deixant-li una ferida en forma de poemes. Amb aquesta excursió, es podran endinsar en el cor de les paraules de l’escriptor per a reviure aquell cinema, aquella fosca escaleta, les baranes del riu, els llibreters de vell i aquella terrassa la nit de Sant Josep.

Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València col·labora amb el Club de Viatges Fil-per-Randa.

Més informació, en el document adjunt i en www.uv.es/amics

Documents adjunts:
Data d'actualització: 24 de Març de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar