Estàs a: > > Valencia Club Cocina t’ofereix una nit especial de cuina japonesa

Valencia Club Cocina t’ofereix una nit especial de cuina japonesa

Sushi japonés

Sushi japonés

Per a cloure el mes de març, Amics i Antics Alumnes t’ofereix una nit especial de cuina japonesa, emmarcada en el cicle Sabors III. Es tracta d’un curs impartit per Valencia Club Cocina que inclou una classe pràctica, un receptari i els utensilis necessaris, i un sopar degustació. El curs, que se celebra divendres, 22 de març, està concebut per reunir un grup de persones amb ganes de gaudir d´una innovadora vetlada relaxada i exclusiva.

Per a cloure el mes de març, Amics i Antics Alumnes t’ofereix una nit especial de cuina japonesa, emmarcada en el cicle Sabors III. Es tracta d’un curs impartit per Valencia Club Cocina que inclou una classe pràctica, un receptari i els utensilis necessaris, i un sopar degustació. El curs se celebra divendres, 22 de març.

Aquesta proposta està concebuda per reunir un grup de persones amb afinitat i interés per la gastronomia de la cuina japonesa, i amb ganes de gaudir d’una innovadora vetlada en un ambient relaxat, exclusiu i íntim.

El preu de la inscripció és de quaranta euros per persona i de setanta si en sou dos. El curs començarà a les 20 hores i es desenvoluparà en les instal·lacions de Valencia, Club de Cocina Sana, S.L., al carrer San Felipe Neri, 6-B.

Més informació, en el document adjunt i en www.uv.es/amics

Documents adjunts:
Data d'actualització: 23 de Març de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar