Estàs a: > > La Fundació General i Campus Ontinyent organitzaran concerts de la Filharmònica i l’Orfeó

La Fundació General i Campus Ontinyent organitzaran concerts de la Filharmònica i l’Orfeó

Jorge Rodríguez (esquerra) i Esteban Morcillo, en la signatura

Jorge Rodríguez (esquerra) i Esteban Morcillo, en la signatura

La Universitat ha signat un conveni amb la Fundació Campus Ontinyent per a col·laborar en les activitats del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València. El conveni ha estat signat per Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, i Jorge Rodríguez, president de la Fundació Campus Ontinyent i alcalde de la localitat. A la signatura també hi ha assistit el gerent de la Fundació General, Cristóbal Suria.

La Universitat de València un conveni amb la Fundació Campus Ontinyent per a col·laborar en les activitats del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València. El conveni ha estat signat per Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, i Jorge Rodríguez, president de la Fundació Campus Ontinyent i alcalde de la localitat. A la signatura també hi ha assistit el gerent de la Fundació General, Cristóbal Suria.

Amb aquest conveni específic, que s’inclou dins del conveni marc de col·laboració, la Fundació Campus Ontinyent actuarà com a productora de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l’Orfeó Universitari de València. Aquest conveni de col·laboració, que es va signar al Centre Cultural de Caixa Ontinyent en presència del president d’aquesta entitat, Antonio Carbonell, tindrà una dotació de 6.000 euros i es perllongarà durant l’any 2013.

Així, mitjançant aquest acord, el Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà enguany tres concerts de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l’Orfeó Universitari de València. El primer d’aquests concerts ja es va celebrar el passat 9 de març amb la Filharmònica, formació musical que dirigeix Hilari Garcia. Les següents actuacions seran el 18 de maig, amb el Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica, i el 14 de desembre, amb l’Orfeó Universitari sota la direcció de Francesc Valldecabres.

El conveni marc de col·laboració signat entre ambdues fundacions regularà les seues relacions per al desenvolupament d’activitats i projectes que siguen d’interés comú per a l’increment de la capacitat docent, cultural, científica i investigadora de les dues entitats.

Data d'actualització: 21 de Març de 2013
Publicat en: Música, Música, Principal, OFUV

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar