La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, escenari de l’Audició de Primavera de l’Escola Coral La Nau
Estás en: > > La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, escenari de l’Audició de Primavera de l’Escola Coral La Nau

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, escenari de l’Audició de Primavera de l’Escola Coral La Nau

Escola Coral La Nau

Escola Coral La Nau

La Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació fou l’escenari de la darrera Audició de Primavera, oferida per l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

La Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació fou l’escenari de la darrera Audició de Primavera, oferida per l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

Els components de l’Escola Coral La Nau oferiren una audició pública del treball que han realitzat durant el present curs, sota la direcció de Mònica Perales, amb Eduard Marquina al piano, i el suport d’Inmaculada Mirapeix, responsable de Llenguatge Musical, activitat pedagògica que es desenvolupa a l’escola, a partir dels sis anys, com a eina complementària per a una major comprensió del fet musical.

En primer lloc, va actuar el Cor Mestral, format per xiquets i xiquetes de quatre a sis anys, que interpretà cançons populars, com ‘Els soldats’ i ‘El papa de la Pepa’, així com les peces de J. Domènech (‘El conill’), H. Von Fallersleben (‘La cigonya’), F. Vila (‘La nau pirata’) i Elena Walsh (‘Canción de la vacuna’).

A aquest li va seguir el Cor Garbí, integrat per xiquets i xiquetes de sis a nou anys, que van posar sobre l’escenari les peces musicals ‘Totes les monges’, de Ramon i Lluch; ‘I like the flowers’, d’autoria anònima; el tema popular nord-americà ‘Jean Harlow’; ‘Eh! Oh!’, de B. Britten i M. Martorell; i ‘Cançó de forner’, de Vila i Casañas.

Els xiquets i les xiquetes més grans, amb edats a partir dels deu anys, s’agrupen en el Cor Tramuntana, l’últim dels cors que composen aquesta escola. Interpretaren tres peces: la cançó popular ‘Due’me negrito’; ‘The Lord bless you and keep you’, de Rutter; i ‘This day’, de Chilcott.

La següent part de l’audició va anar a càrrec dels cors Garbí i Tramuntana que pujaren a l’escenari junts per a cantar ‘Donna, donna’, de Sh. Secunda i C.B. Agnesti.

Finalment, va cloure la sessió musical el Cor Tramuntana amb la interpretació del gospel ‘Joshua fought the battle’; i de ‘Lo bailas sin querer’, de R. Donado i A.M. Raga.

L’Escola Coral La Nau, a través del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, naix amb la voluntat d’ajudar els més menuts a desenvolupar la seua percepció auditiva i les seues experiències emocionals, físiques i mentals a través de la cançó, així com despertar el sentiment de solidaritat, una cosa que s’aconsegueix escoltant, veient i vivint des del conjunt que suposa el fet coral i treballar en equip.

Més informació sobre l’Escola Coral La Nau, inscripcions, matrícula, preus i assajos, en la web del Patronat d’Activitats Musicals: www.uv.es/aam

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 26 de Marzo de 2013

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar