Estàs a: > > Passejada pels camins medievals de la ciutat darrere de les petjades de l’arquitectura gòtica valenciana

Passejada pels camins medievals de la ciutat darrere de les petjades de l’arquitectura gòtica valenciana

Valencia Llotja

Valencia Llotja

Alumni UV col·labora amb l’agència Caminart per a organitzar l’eixida cultural ‘Camins medievals. Darrere de les petjades de l’arquitectura gòtica valenciana’ aquest diumenge, dia 17. Des de la plaça de Santa Úrsula començarà el recorregut que inclou la visita a edificis com ara la Llotja de la Seda o l’Almodí, palaus i cases senyorials, així com els ponts i l’antiga muralla medieval. En la ruta s’utilitzaran tabletes i codis QR.

La inscripció està oberta des del dia 27 de novembre i cal realitzar-la enviant un e-mail a caminart.vlc@gmail.com o telefonant a qualsevol dels següents números: 628.080.140 (Sara), 655.225.686 (Esteban) i 676.804.171 (César). També es pot enviar un missatge privat per Facebook.

Aquesta ruta s’endinsarà en la característica València medieval dels segles XIV i XV, on l’arquitectura d’estil gòtic del Segle d’Or es revela a través d’esglésies i convents, cases senyorials i palaus, obres d’enginyeria civil i militar, etcètera. A més de comprendre l’evolució estilística del gòtic, en aquesta visita s’aprofundirà en el coneixement dels aspectes relacionats amb el procés constructiu (tècniques, eines, màquines, organització del treball, oficis…) i en la figura dels promotors i els principals artífexs del gòtic valencià: Pere Balaguer, Francesc Baldomar i Pere Compte.

En la ruta s’utilitzaran tabletes i codis QR per tal d’estar connectats a les xarxes socials i compartir l’experiència amb el hashtag #CaminsMedievals.

El preu de l’eixida és de 9 euros per a adults i el pagament s’haurà de fer en mà el mateix dia de la visita, convocada el 17 de desembre, a les 10:30 hores, a la plaça Santa Úrsula, darrere de les Torres de Quart. Tindrà una duració de tres hores i mitja aproximadament amb un descans de 20 minuts i finalitzarà al Convent del Carme.

Cal portar el carnet Alumni UV per a gaudir dels descomptes especials.

+Info

Documents adjunts:
Data d'actualització: 13 de Desembre de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar