Estàs a: > > Una exposició recorre la cartelleria del Festival La Cabina a La Nau en la seua desena edició

Una exposició recorre la cartelleria del Festival La Cabina a La Nau en la seua desena edició

Fragment del cartell del festival La Cabina del 2017.

Fragment del cartell del festival La Cabina del 2017.

En el marc del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina, la Sala Oberta de La Nau acull l’exposició ‘La Cabina: 10 anys, 10 cartells’, en la qual, a més dels cartells que han sigut imatge del festival en els seus 10 anys de vida, també s’hi mostra el trofeu que, per primera vegada, es lliurarà als millors migmetratges de les seccions Oficial i Amalgama.

El festival s’ha celebrat del 16 al 25 de novembre a València, en diferents espais, entre altres el Centre Cultural La Nau de la Universitat, la seu administrativa del festival al llarg de l’any, i un dels principals escenaris, amb projeccions de les seccions ‘Amalgama’ i ‘Inèdits’, l’exposició ‘La Cabina: 10 anys, 10 cartells’ i la cloenda del festival.

El Festival Internacional de Migmetratges La Cabina està organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, l’Institut Valencià de Cultura, la Conselleria de Cultura a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, el Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana i la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme. Té també la col·laboració de l’Ajuntament de València i del Palau de la Música, i el patrocini oficial de Cervesa Turia i Caixa Popular.

La Cabina ha arribat enguany a la seua desena edició “amb un bagatge cinematogràfic de rellevància, consolidat a la ciutat gràcies a un públic que s’ha anat sumant al seu programa d’activitats”, assenyala la directora del festival, Sara Mansanet.

“Des de la seua primera edició, sempre amb l’impuls del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, La Cabina va decidir encarregar el disseny de la imatge de cada edició a un artista diferent; per això, cada any el cartell d’un nou autor ha pres els carrers de València setmanes abans de la celebració del festival. Ara, girant la vista arrere, podem dir que aquesta va ser la millor de les decisions”, reconeix.

L’exposició, que s’exhibeix ara a La Nau i que es pot visitar a la Sala Oberta fins al 10 de desembre, reuneix l’obra dels 10 autors que han participat amb el disseny del cartell de cada edició. “Els seus llenguatges ens traslladen des del collage fins al grafit, passant pel disseny gràfic o el còmic, i sempre des d’una aposta creativa i oberta. Un viatge a través d’una dècada de cinema, disseny i il·lustració”, conclou.

Més informació

Data d'actualització: 11 de Desembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar