Estàs a: > > L´Espai Joan Fuster de Sueca presenta el llibre ‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’

L´Espai Joan Fuster de Sueca presenta el llibre ‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’

Invitació de la presentació a Sueca del llibre sobre Alfaro i Fuster.

Invitació de la presentació a Sueca del llibre sobre Alfaro i Fuster.

L´Espai Joan Fuster (Sant Josep 8-10, Sueca) va presentar, el passat 12 de gener, el llibre ‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’, catàleg de l’exposició homònima que s’exhibeix a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau. L’acte va anar a càrrec dels comissaris de l’exposició, el professor Anacleto Ferrer i l’artista plàstic Artur Heras.

La presentació va incloure, a més, la projecció d’un audiovisual sobre la relació d’amistat entre l’artista Andreu Alfaro i l’assagista Joan Fuster.

La publicació, dissenyada per Artur Heras i Pablo Mestre, presenta textos signats pels dos comissaris de l’exposició, Ferrer i Heras; Francesc Pérez Moragon; i Raimon. A més de l’obra que es mostra a La Nau fins el 14 de gener, el catàleg recull textos d’Alfaro a Fuster i nou textos de Joan Fuster escrits per a exposicions d’Andreu Alfaro, set dels quals són inèdits i han estat cedits per l’arxiu familiar: “És interessant perquè ací Fuster realitza un recorregut per les arts plàstiques a partir de la progressió d’un únic artista: Andreu Alfaro”, assenyala Anacleto Ferrer.

‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’ s’emmarca en la línia expositiva de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia ‘Contextos’, amb la qual una exposició serveix com a context de la col·lecció d’art contemporani de la Universitat de València des d’un punt de vista temàtic.

D’altra banda, l’acte a l’Espai Joan Fuster de Sueca va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, la Càtedra Joan Fuster i Publicacions de la Universitat de València, i la Generalitat Valenciana.

Més informació

Data d'actualització: 13 de Gener de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar