Estàs a: > > Quartet Amati clou la programació d´hivern de l´Aula de Música

Quartet Amati clou la programació d´hivern de l´Aula de Música

Imatge del programa dels Concerts Hivern 2018.

Imatge del programa dels Concerts Hivern 2018.

La programació musical d’hivern de la Universitat començà en gener al Centre Cultural La Nau, un dels diversos espais universitaris on s´han celebrat els 18 concerts i les tres conferències programades fins a març. Quartet Amati va ser la formació encarregada de cloure el cicle a la Capella de la Sapiència de l´edifici històric de la Universitat el passat 28 de març.

Quartet Amati el formen Celia Montañez i Anna Mollà (violins), Vicente Máñez (viola) i Javier Costa (violoncel), que interpretaren obres de Haydn i Mendelssohn dins del cicle Música a la Capella.

La programació de l´Aula de Música consta de concerts de cambra que intenten acostar la música tant a la comunitat universitària com a la societat en general. L’entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

Els programes d’aquests concerts tracten de seguir una línia de suport a la música valenciana i recuperen compositors del nostre àmbit, però també les figures clau de la història de la música.

Així mateix, la programació d’enguany ha représ la iniciativa ‘Paraules al Concert’, que incloïa una conferència cada mes a la Capella de la Sapiència de La Nau dins del cicle ‘Música a la Capella’. Amb aquestes conferències-concerts, dirigides a tots els públics, es pretén aprofundir en el coneixement sobre moviments, composicions i autors, i els seus contextos de desenvolupament.

La primera conferència, el dia 10 de gener, anà a càrrec de María Ángeles Zapata, titulada ‘Veus de dones. Compositores entre murs’; la segona, el dia 7 de febrer, abordà el context musical de l’època de Goya amb la intervenció del doctor José Miguel Sanz; i, finalment, el dia 7 de març, Josep Ramon Gil-Tàrrega va tancar el cicle amb la ponència ‘La composició per a cor al segle XXI’.

Tota aquesta programació compta amb la col·laboració i el suport de la Fundació General de la Universitat de València, la Unitat d’Igualtat de la Universitat, l’Institut Valencià de Cultura, el Centre Cultural La Nau, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic de la Universitat de València.

Programació completa

Data d'actualització: 15 de Maig de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar