Estàs a: > > La Universitat de València lliura els Diplomes de becaris de cooperació

La Universitat de València lliura els Diplomes de becaris de cooperació

Cinc estudiants beneficiaris de les Beques Luisa Cardona. Foto: Miguel Lorenzo

Cinc estudiants beneficiaris de les Beques Luisa Cardona. Foto: Miguel Lorenzo

El Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat (av. Blasco Ibáñez 13, València) va acollir l’acte de lliurament de Diplomes d’acreditació de becaris de programes de cooperació de la Comissió 0,7 Una Nau de Solidaritat de la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació, i en la gestió de la qual participa la Fundació General d´aquesta institució acadèmica.

El Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat (av. Blasco Ibáñez 13, València) va acollir l’acte de lliurament de Diplomes d’acreditació de becaris de programes de cooperació de la Comissió 0,7 Una Nau de Solidaritat de la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació, i en la gestió de la qual participa la Fundació General de la Universitat.

Els diplomes acreditaran els beneficiaris, en el curs 2012-2013, de les beques de cooperació Magrib, Dona i Desenvolupament, Arcadi Gotor, Haití i Luisa Cardona.

Aquestes acreditacions només van ser lliurades als assistents a l’acte.

L’acte va ser organitzat pel Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València, que dirigeix Olga Gil.

Per a obtindre més informació, cal contactar per correu electrònic en la següent adreça: coop@uv.es, o fer CLIC ACÍ.

Les Beques Luisa Cardona han estat adjudicades recentment i es pot llegir un reportatge en Infouniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València.

Data d'actualització: 26 de Març de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar