Estàs a: > > Una passejada per l’arquitectura de la Segona República amb Amics i Antics Alumnes

Una passejada per l’arquitectura de la Segona República amb Amics i Antics Alumnes

Ateneu Mercantil de València

Ateneu Mercantil de València

Dins del cicle ‘Monogràfics de la Segona República’, Amics i Antics Alumnes ha inclòs la primera visita d’abril: una passejada per l’arquitectura valenciana dels anys trenta, el dia 13. Els assistents conegueren el barri de Sant Francesc i es van endinsar en l’urbanisme d’avantguarda que va transformar el centre de València a través d’edificis com el cinema Capitol o l’Ateneu Mercantil.

Dins del cicle ‘Monogràfics de la Segona República’, Amics i Antics Alumnes ha inclòs la primera visita d’abril: una passejada per l’arquitectura valenciana dels anys trenta, el dia 13. Els assistents conegueren el barri de Sant Francesc, centre de la nova ciutat bastida durant aquesta dècada, es van endinsar en el nou urbanisme i l’arquitectura d’avantguarda que va transformar el centre de València a través d’edificis com el cinema Capitol, Cànovas, Tortosa-Martínez Sala o l’Ateneu Mercantil.

La concentració dels assistents va tindre lloc a les taquilles de la plaça de bous el 13 d’abril, a les 10 hores, per a iniciar el recorregut acompanyats per l’arquitecte Josep Maria Sancho.

Amics i Antics Alumnes col·labora amb el Club de Viatges Fil-per-Randa en l’organització d’aquesta activitat.

+info: www.uv.es/amics

Es pot consultar el programa complet en el document adjunt.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 14 d'Abril de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar