Estàs a: > > Espai d´Art Fotogràfic presenta ´The Unknown´, de Sandra Sasera, en la Sala Martínez Guerricabeitia

Espai d´Art Fotogràfic presenta ´The Unknown´, de Sandra Sasera, en la Sala Martínez Guerricabeitia

Obra de Sandra Sasera

Obra de Sandra Sasera

La Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau acull del 15 de juliol al 15 de setembre de 2013 l´exposició ´The Unknown´, de Sandra Sasera. Aquesta mostra, emmarcada a la ciutat de Nova York, és fruit del treball elaborat en el Màster en Fotografia de l´escola Espai d´Art Fotogràfic de València.

L´exposició ´The Unknown´, de la fotògrafa Sandra Sasera Cano, crea un joc de percepció que convida l´espectador a somiar. Aquest projecte fotogràfic, emmarcat a la ciutat de Nova York, construeix, a través d´una sèrie de personatges, un trencaclosques d´històries que l´espectador haurà de relacionar. L´artista posa el seu focus d´atenció sobre persones anònimes i aïlla experiències alienes per elaborar un relat incomplet, la interpretació del qual dependrà de les sensacions i els estats d´ànim d´aquells que contemplen les seues imatges. Així, ´The Unknown´ es concep com una interacció entre autora i espectador, on l´observador marcarà el trajecte de la història. La fotografia és utilitzada en aquest treball com a mitjà d´expressió per a crear una ficció que anima el públic a reflexionar sobre els estrets límits de la “veritat”.

Aquesta exposició sorgeix arran del treball elaborat en el Màster en Fotografia de l´escola Espai d´Art Fotogràfic de València, on, durant un curs acadèmic, els alumnes han de desplegar un projecte fotogràfic basat en la temàtica proposada, que en aquesta ocasió era ´Nova York: un estat d´ànim´. Totes les sèries efectuades durant el màster es produeixen sota la supervisió del director de l´escola, Nicolás Llorens, i del fotògraf internacional Philipp Scholz Rittermann.

L´objectiu fonamental del màster és la realització d´un projecte de caràcter professional, artístic i personal, que amb el suport de l´Espai d´Art Fotogràfic ajude els alumnes a entrar en el món professional. De tots els treballs desenvolupats durant el màster, un jurat d´experts en va seleccionar l´obra de Sandra Sasera Cano per a ser premiada per l´Espai d´Art Fotogràfic amb el finançament d´una publicació monogràfica i la producció de l´exposició en la sala cedida pel Patronat Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El jurat del Màster en Fotografia el conformen Francesc Vera, professor de Fotografia a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València; Romà de la Calle, catedràtic de l´àrea d´Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat de València; i Tomàs Llorens, crític d´art.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al patrocini del Banco Santander i a la col·laboració de la Fundación Cruzcampo.

Data d'actualització: 8 de Novembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar