Estàs a: > > Arranca el XIV Festival de Música Antiga en La Nau

Arranca el XIV Festival de Música Antiga en La Nau

Capella de Ministrers

Capella de Ministrers

La XIV edició del Festival de Música Antiga de València (MHA 2013) ha arrancat aquesta setmana en el Centre Cultural La Nau. Aquest festival se celebrarà en diversos espais de la ciutat i des de la iniciativa de les associacions culturals Expositio i Comes, en col·laboració amb la Universitat de València, l’IVM CulturArts el INAEM, el Conservatori Superior de Música de Castelló i el Museu Sant Pius V.

La XIV edició del Festival de Música Antiga de València (MHA 2013) ha arrancat aquesta setmana en el Centre Cultural La Nau. Aquest festival se celebrarà en diversos espais de la ciutat i des de la iniciativa de les associacions culturals Expositio i Comes, en col·laboració amb la Universitat de València, l’IVM CulturArts el INAEM, el Conservatori Superior de Música de Castelló i el Museu Sant Pius V. L´entrada a tots els concerts del MHA serà gratuïta fins a completar aforament.

Dilluns, 22 d´abril, tindrà lloc la retransmissió en directe del programa de RNE ‘Los Clásicos de Ràdio Nacional, en el Paranimf de La Nau de la Universitat. Aquest programa monogràfic estarà centrat en el nou enregistrament discogràfica de Capella de Ministrers, ‘La Cité des Dames’, que comptarà amb una tertúlia a càrrec dels locutors Carlos Santos i Micaela Vergara, així com amb la participació de Carles Magraner, director de Capella de Ministrers; Antonio Ariño, vicerector del Cultura i Igualtat de la Universitat de València; Inmaculada Tomás, directora de l’IVM CulturArts i l´especialista Josemi Lorenzo. L´objectiu és que siga un programa dinàmic en el qual Capella de Ministrers interpretarà en directe una selecció de peces del nou disc.

www.capelladeministrers.com

La programació completa, en el document adjunt davall:

Documents adjunts:
Data d'actualització: 30 d'Abril de 2013
Publicat en: Música, Música, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar