Conferència ´La cooperació al desenvolupament a España i la Unió Europea´
Estás en: > > Conferència ´La cooperació al desenvolupament a España i la Unió Europea´

Conferència ´La cooperació al desenvolupament a España i la Unió Europea´

cooperacio espanyola

cooperacio espanyola

La doctora Marta Pedrajas, assessora del Ministeri d´Afers Exteriors i Cooperació, va impartir dilluns, 22 d´abril, una conferència, organitzada pel departament d´Economia Aplicada de la Universitat de València. Marta Pedrajas va intervindre per a analitzar la cooperació espanyola i europea. En aquesta conferència va presentar el IV Pla Director de la Cooperació Espanyola 2013-2016 i la seua vinculació amb l´agenda internacional de desenvolupament.

La doctora Marta Pedrajas, assessora del Ministeri d´Afers Exteriors i Cooperació, va impartir dilluns, 22 d´abril, una conferència, organitzada pel departament d´Economia Aplicada de la Universitat de València. Marta Pedrajas va intervindre per a analitzar la cooperació espanyola i europea. En aquesta conferència va presentar el IV Pla Director de la Cooperació Espanyola 2013-2016 i la seua vinculació amb l´agenda internacional de desenvolupament, principalment de Nacions Unides (finalització dels ODM i procés post 2015), i també de la Unió Europea (prioritats de l´"Agenda del Canvi").

Tenint en compte el context econòmic nacional i les recomanacions realitzades a la cooperació en l´últim any, per als pròxims quatre anys la cooperació espanyola aposta per una gestió orientada a resultats de desenvolupament, una major selecció i eficàcia en l´àmbit multilateral i una concentració geogràfica. Tot això mantenint els compromisos de l´agenda d´eficàcia de l´ajuda i enfortint la promoció de la transparència, la rendició de comptes i la cultura d´avaluació.

Fecha de actualización: 23 de Abril de 2013

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar