Estàs a: > > Conferència ‘Al voltant de Carvalho. Novel·la negra, novel·la d’intervenció’, a càrrec de Mariano Sánchez

Conferència ‘Al voltant de Carvalho. Novel·la negra, novel·la d’intervenció’, a càrrec de Mariano Sánchez

Manuel Vázquez Montalbán

Manuel Vázquez Montalbán

Mariano Sánchez, escriptor, periodista i doctor per la Universitat d’Alacant, ofereix dilluns, 22 d’abril, la conferència ‘Al voltant de Carvalho. Novel·la negra, novel·la d’intervenció’, en el marc de les jornades ‘Escriptura i vida: Manuel Vázquez Montalbán en la memòria’, organitzades per la Universitat de València-Centre de Gandia, la Universitat Popular i l’Ajuntament de Gandia. L’activitat forma part dels actes del Dia del Llibre que se celebra el 23 d’abril.

Mariano Sánchez, escriptor, periodista i doctor per la Universitat d’Alacant, ofereix dilluns, 22 d’abril, a les 19 hores, la conferència ‘Al voltant de Carvalho. Novel·la negra, novel·la d’intervenció’, en el marc de les jornades ‘Escriptura i vida: Manuel Vázquez Montalbán en la memòria’, organitzades per la Universitat de València-Centre de Gandia, la Universitat Popular i l’Ajuntament de Gandia. L’activitat forma part dels actes del Dia del Llibre que se celebra el 23 d’abril.

Sánchez ha treballat en les redaccions de periòdics i setmanaris com Diario 16, Le Monde Diplomatique, Tiempo i Actual, entre altres. L’any 2009 va rebre el Premi de Narrativa Francisco García Pavón per la novel·la ‘Nuestra propia sangre’. També ha rebut el Premi de la Crítica Valenciana pel seu assaig ‘Anatomía del crimen’.

Data d'actualització: 19 d'Abril de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar