Estàs a: > > L’escriptor i periodista Alfons Cervera reflexiona a Gandia sobre la biografia de Vázquez Montalbán

L’escriptor i periodista Alfons Cervera reflexiona a Gandia sobre la biografia de Vázquez Montalbán

Manuel Vázquez Montalbán

Manuel Vázquez Montalbán

Amb el títol ‘Experiència moral i experiència crítica: una biografia’ i la participació de l’escriptor i periodista Alfons Cervera, dilluns, 6 de maig, se celebrà a Gandia la darrera de les conferències, organitzades en el marc de les jornades ‘Escriptura i vida: Manuel Vázquez Montalbán en la memoria’.

Amb el títol ‘Experiència moral i experiència crítica: una biografia’ i la participació de l’escriptor i periodista Alfons Cervera, dilluns, 6 de maig, se celebrà la darrera de les conferències, organitzades per la Universitat de València-Centre de Gandia, la Universitat Popular i l’Ajuntament de Gandia en el marc de les jornades ‘Escriptura i vida: Manuel Vázquez Montalbán en la memoria’, amb motiu del Dia Internacional del Llibre.

Cervera va publicar el seu primer llibre, ‘De vampiros y otros asuntos amorosos’, l’any 1984. A aquest li han seguit nombroses obres, tant novel·les, assaigs com poemaris, que l’han fet mereixedor d’importants reconeixements i premis. Una de les constants als seus treballs és donar veu als perdedors de la guerra civil espanyola.

Data d'actualització: 7 de Maig de 2013
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar