Estàs a: > > La Tenda de la Universitat celebra el Dia Internacional del Llibre amb el regal d’un exemplar

La Tenda de la Universitat celebra el Dia Internacional del Llibre amb el regal d’un exemplar

Dia del Llibre, a La Tenda de la Universitat

Dia del Llibre, a La Tenda de la Universitat

La Tenda de la Universitat vol celebrar el Dia Internacional del Llibre amb tota la comunitat universitària. Amb aquest motiu, aquest 23 d’abril regalarà un llibre amb cada compra mínima de cinc euros realitzada en qualsevol dels seus tres establiments, ubicats al Campus dels Tarongers, el Centre Cultural La Nau i el Jardí Botànic.

La Tenda de la Universitat vol celebrar el Dia Internacional del Llibre amb tota la comunitat universitària. Amb aquest motiu, aquest 23 d’abril, regalarà un llibre amb cada compra mínima de cinc euros realitzada en qualsevol dels seus tres establiments, ubicats al Campus dels Tarongers, el Centre Cultural La Nau i el Jardí Botànic.

Des de l’any 2002, La Tenda de la Universitat presta servei a tota la comunitat universitària, proveint-la de material corporatiu i d’oficina, i posant a la seua disposició una àmplia llibreria. Gestionada per la Fundació General de la Universitat de València, La Tenda és una proposta que naix, per tant, amb vocació de servei i amb una oferta de productes avantatjosa per a la plantilla i l’estudiantat de la institució acadèmica.

La Tenda s’ocupa, a més, de difondre la imatge de la Universitat, ja que desenvolupa una tasca rellevant en l’aplicació de la identitat visual de la institució acadèmica als seus productes promocionals i corporatius.

Entre les seues incorporacions més recents es troba l’oferta de publicacions tècniques, en llengua estrangera, d’importació i de revistes. Aquest servei especialitzat, junt amb l’autoedició de publicacions, està orientat tant a biblioteques i centres de documentació com a clients particulars.

Tota aquesta oferta es proporciona a la comunitat universitària amb condicions avantatjoses consistents en descomptes i serveis còmodes i personalitzats. Entre els avantatges de què es poden beneficiar els usuaris de la Universitat, es troben el descompte del 15% en els productes amb marques de la Universitat de València, del 5% en totes les publicacions i descomptes especials en les publicacions de la Universitat; el pagament ajornat per comandes facturades a centres, serveis i departaments de la institució; el lliurament ordinari i “exprés” de comandes; i un servei de personalització d’uniformes esportius o de treball i de productes per a congressos i esdeveniments.

D’altra banda, La Tenda proporciona als seus clients un accés ràpid i senzill a tots els seus productes a través d’internet: http://www.uv.es/latenda (per a les compres de material corporatiu i de publicacions) i www.uv.es/papereria (per a la demanda de material d’oficina i d’informàtica).

LA TENDA TARONGERS
Campus dels Tarongers - Aulari Nord - Baix Comercial
Av/ Tarongers, S/N - 46022 - València
Tel: 9638 28968 - Email: tarongers@latenda.es

TENDA LA NAU
C/ Universitat, 2 - 46003 - València
Tel: 9639 83469 - Email: nau@latenda.es

TENDA BOTÀNIC
C/ Quart, 80 - 46008 - València
Tel: 9631 56822 - Email: botanic@latenda.es

 

Data d'actualització: 23 d'Abril de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar