Estàs a: > > Conferència ‘Aportacions de la Gramàtica. Normativa Valenciana (2006)’, aquest dimecres a Gandia

Conferència ‘Aportacions de la Gramàtica. Normativa Valenciana (2006)’, aquest dimecres a Gandia

UniMajors, a Gandia

UniMajors, a Gandia

La Universitat de València-Centre de Gandia (CIG) ha organitzat per a aquest dimecres 24 d’abril la conferència ‘Aportacions de la Gramàtica. Normativa Valenciana (2006)’, a càrrec d’Àngel Calpe, autor valencià centrat en l’assaig i la investigació amb esporàdiques incursions narratives, i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua des de novembre de 2003. L´acte s´emmarca en l´Espai Valencià de Llengua i Cultura del CIG.

La Universitat de València-Centre de Gandia (CIG) ha organitzat per a aquest dimecres 24 d’abril la conferència ‘Aportacions de la Gramàtica. Normativa Valenciana (2006)’, a càrrec d’Àngel Calpe, autor valencià centrat en l’assaig i la investigació amb esporàdiques incursions narratives, i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua des de novembre de 2003.

Aquesta conferència s’emmarca en l’Espai Valencià de Llengua i Cultura de la Universitat de València-Centre de Gandia i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L’activitat, gratuïta i oberta a la participació del públic en general, serà a les 19 hores a les instal·lacions del CIG, al carrer Tossal número 8, i forma part d’un cicle de conferències que s’enquadra dins del programa UniMajors.

Data d'actualització: 24 d'Abril de 2013
Publicat en: Formació, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar