Estàs a: > > Obert el termini d’inscripció per als Cursos UNESCO de Capacitació en Cooperació i Desenvolupament

Obert el termini d’inscripció per als Cursos UNESCO de Capacitació en Cooperació i Desenvolupament

Càtedra UNESCO 2012

Càtedra UNESCO 2012

La Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València ha organitzat dos cursos de capacitació professional en cooperació i desenvolupament dirigits al professorat (PDI) i al personal d’administració i serveis tècnic (PAS) de la Universitat de València. El termini d’inscripció es mantindrà fins a cobrir les places disponibles. Tots els cursos s’impartiran cada divendres de matí, de 9 a 14 hores, des del 3 de maig al 14 de juny.

La Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València ha organitzat dos cursos de capacitació professional en cooperació i desenvolupament dirigits al professorat (PDI) i al personal d’administració i serveis tècnic (PAS) de la Universitat de València. El termini d’inscripció es mantindrà fins a cobrir les places disponibles.

Aquests cursos monogràfics són: ‘Salut i Drets Humans. Programes europeus per a la cooperació al desenvolupament’, de vint hores lectives; i ‘Cultura i educació per al desenvolupament. Programes europeus per a la cooperació al desenvolupament’, de quinze hores lectives.

Tots els cursos s’impartiran cada divendres de matí, de 9 a 14 hores, des del 3 de maig al 14 de juny.

La inscripció es farà online a través d’aquest enllaç:
www.fundacio.es/cursos-cooperacion

Aquestes acciones formatives estan organitzades pel Patronat Sud-Nord (Cooperació de la Universitat de València, Fundació General de la Universitat) i la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament, i compten amb la col·laboració del Servei de Formació Permanent d’aquesta institució acadèmica.

Més informació:
http://www.fundacio.es/cooperacio/sudnord/index.asp
catedra.unesco@uv.es
ximo.revert@uv.es

 

Data d'actualització: 2 de Maig de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar