Estàs a: > > La Càtedra UNESCO convoca la presentació de projectes d’educació per al desenvolupament i la sensibilització

La Càtedra UNESCO convoca la presentació de projectes d’educació per al desenvolupament i la sensibilització

Càtedra UNESCO 2013

Càtedra UNESCO 2013

La Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València ha convocat al personal d’administració i serveis, i al personal docent i investigador de la Universitat de València a presentar projectes i iniciatives de cooperació en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament humà i la sensibilització. El termini de presentació de projectes finalitzà el passat 31 de maig.

La Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València ha convocat al personal d’administració i serveis, i al personal docent i investigador de la Universitat de València a presentar projectes i iniciatives de cooperació en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament i la sensibilització. El termini de presentació de projectes finalitzà el passat 31 de maig.

L’objectiu d´aquesta convocatòria és donar suport a les iniciatives, activitats i projectes organitzats per membres de la comunitat universitària que fomenten la formació en desenvolupament humà i sostenible en qualsevol disciplina, i també aquells projectes que promoguen la sensibilització sobre la cooperació al desenvolupament i la lluita contra la pobresa en el món. Els projectes seleccionats hauran de realitzar-se durant el curs acadèmic 2013-2014.

Els projectes tenen caràcter de cursos, conferències, jornades, seminaris, materials educatius, exposicions o campanyes formulats d’acord amb la cooperació espanyola i UNESCO.

Amb aquesta convocatòria renovada, la Càtedra UNESCO pretén col·laborar, difondre, incentivar i transversalitzar els estudis sobre desenvolupament humà i sostenible en la docència, la vida acadèmica i social de la Universitat de València, així com les accions de sensibilització en aquesta matèria.

Les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de projectes es pot consultar i descarregar en www.fundacio.es/convocatoriaunesco

Organitzen aquesta convocatòria el Patronat Sud-Nord, Cooperació de la Universitat de València FGUV, la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València i el Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació.

Més informació en:
www.fundacio.es/cooperacio/sudnord

 

Data d'actualització: 5 de Juny de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar