Estàs a: > > El Centre Internacional de Gandia celebra el tradicional Concert de Primavera

El Centre Internacional de Gandia celebra el tradicional Concert de Primavera

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València va celebrar el passat 22 de maig el ja tradicional Concert de Primavera a càrrec del grup de cambra Beat Quintet de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. L’espectacle va tindre lloc al Saló d’Actes de la Casa de la Marquesa. Aquest quintet va nàixer com a grup de cambra format per alumnes del Conservatori Superior de Música de València.

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València va celebrar el passat 22 de maig el ja tradicional Concert de Primavera a càrrec del grup de cambra Beat Quintet de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. L’espectacle musical va tindre lloc en el Saló d’Actes de la Casa de la Marquesa.

Aquest quintet va nàixer com a grup de cambra format per alumnes del Conservatori Superior de Música de València amb la finalitat d’interpretar el repertori d’alguns dels imprescindibles entre els compositors de la música clàssica com ara Brahms, Mozart, Weber, etcètera.

Però aquest plantejament inicial se’ls va fer curt, ja que el plaer per la música va molt més enllà de la interpretació dels clàssics, i ràpidament van començar a tocar en els seus assaigs música molt mes variada; tant Mozart com música eclesiàstica, tangos de Piazzola, cançons dels Beatles o de Frank Sinatra formen part del seu repertori.

Data d'actualització: 29 de Maig de 2013
Publicat en: Música, Agenda, Música, OFUV

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar