Estàs a: > > El projecte ‘Talent i Capacitat a la Universitat’ aconsegueix la inserció laboral de 40 titulades i titulats amb diversitat funcional

El projecte ‘Talent i Capacitat a la Universitat’ aconsegueix la inserció laboral de 40 titulades i titulats amb diversitat funcional

Esquerra a dreta: Vicent González Romá, el vicerector Antonio Ariño, Fernando Corell, Cristóbal Suria i Rocío García Peinado.

Esquerra a dreta: Vicent González Romá, el vicerector Antonio Ariño, Fernando Corell, Cristóbal Suria i Rocío García Peinado.

El projecte ‘Talent i Capacitat’ de la Fundació General de la Universitat de València, desenvolupat entre octubre de 2016 i octubre de 2017 amb el suport d’Obra Social ”la Caixa” i la col·laboració de Fundación Adecco, ha aconseguit la inserció laboral de 40 titulades i titulats de la Universitat de València amb diversitat funcional.

Ara, la Fundació General reprén el programa en el marc de la Convocatòria Comunitat Valenciana 2017 de la Generalitat i de Fundació Bancària ”la Caixa”, qui aportarà 36.000 euros.

La concessió d’aquesta ajuda al programa ha estat rubricada pel director territorial de CaixaBank, Xicu Costa, en representació de Fundació Bancària ”la Caixa”, i el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, com a vicepresident executiu de la Fundació General de la Universitat de València.

El projecte ‘Talent i Capacitat a la Universitat’, presentat per la Fundació General de la Universitat de València, respon a l’objecte de la Convocatòria Comunitat Valenciana 2017: afavorir la realització de projectes a la Comunitat amb la finalitat d’impulsar iniciatives dirigides especialment a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i l’objectiu de les quals és millorar la seua qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats.

Gràcies a aquest marc de col·laboració, el projecte de la Fundació General de la Universitat de València, a través de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral-OPAL i la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat, facilitarà la inserció sociolaboral d’un centenar de candidates i candidats d’aquest col·lectiu.

‘Talent i Capacitat a la Universitat’ és un programa que pretén impulsar la inserció professional dels titulats universitaris amb discapacitat en diferents institucions, entitats i empreses per tal de fomentar l’ocupació de qualitat, millorar la seua qualitat de vida, i promocionar la seua autonomia i la seua inclusió social.

L’any passat hi participaren 120 candidates i candidats, amb els quals se’n dugueren a terme 1.500 sessions d’orientació i se’ls proposaren més de 800 ofertes d’ocupació, aconseguint finalment la inserció laboral de 40 persones: 24 dones i 16 homes. Les titulacions demandades van ser Magisteri en Educació Infantil, Educació Social, Estudis Hispànics, Turisme, Economia, Psicologia, Biologia, Ciències Empresarials, Pedagogia, Administració i Direcció d’Empreses, Dret, Relacions Laborals, Enginyeria Tècnica Agrícola, Comunicació Audiovisual, Disseny, Història, Treball Social, Finances i Comptabilitat, Enginyeria de Producció Industrial, i Filologia Anglesa.

Més informació sobre el projecte

Data d'actualització: 16 de Maig de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar