Estàs a: > > Gandia acull el Fòrum Valencià del Mecenatge en Patrimoni Cultural

Gandia acull el Fòrum Valencià del Mecenatge en Patrimoni Cultural

Fòrum valencià del mecenatge cultural

Fòrum valencià del mecenatge cultural

La Casa de la Cultura de Gandia va acollir el Fòrum Valencià del Mecenatge en Patrimoni Cultural el passat 9 de febrer, organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València. En aquest context es presentà l’avantprojecte de llei de mecenatge cultural, científic i esportiu no professional, i la futura oficina de mecenatge de la Generalitat Valenciana.

L’acte buscava, a més, conèixer les necessitats de tots els sectors implicats respecte a la situació actual del mecenatge i plantejar els canvis que introduirà la nova llei.

La jornada s’inicià amb l’obertura oficial per part de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; i un representant de la Conselleria. A continuació, el personal tècnic de l’Oficina de Mecenatge Cultural de la Conselleria presentà l’avantprojecte de llei del mecenatge cultural, científic i esportiu de la Comunitat Valenciana.

La segona part de la jornada es dedicà a l’intercanvi d’experiències. Hi van intervindre el director de l’Oficina del Mecenatge de Navarra, Juan Carlos Oresnes; el director del Màster en Patrimoni Cultural de la Universitat de València, J. L. Jiménez; i la vocal del Consell Valencià de Cultura Ana Noguera. Després, s’exposaren els casos del Museu Arqueològic Camil Visedo d’Alcoi i de la Fundació Per Amor a l’Art. El fòrum finalitzà amb una taula redona moderada pel director del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, J. Emili Aura.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 12 de Febrer de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar